Online coaching lastige gesprekken; simulaties met topacteur

Coaching

Dé factor die succes voorspelt bij ingewikkelde gesprekken is de voorbereiding. Het loont dus om cruciale gesprekken gestructureerd voor te bereiden en te oefenen. Situaties waarbij conflict een rol speelt, onderhandelingsgesprekken, complexe feedbackgesprekken, gesprekken met personen met narcistische trekken of andere problematiek schreeuwen om zorgvuldig voorwerk. Dit kan uitstekend online.

Er bestaat geen blauwdruk voor een succesvol gesprek. Iedereen heeft verschillende uitdagingen in gespreksvoering en elke context is anders. Je kunt mensen wel naar een algemene training gespreksvoering of communicatie sturen maar je kunt de eigen specifieke situatie ook doelgericht in een online coaching uitwerken. Dit is leuker, relevanter, urgenter, effectiever en goedkoper dan de klassieke gesprekstraining, waarbij je 95% van wat je leert na één week uit het oog bent verloren en na vier weken totaal vergeten bent. Zonde van de tijd en energie, en zonde van de mogelijkheid om echt op relevantie te trainen.

Stap in de simulator om jouw specifieke doelen en uitdagingen met jouw context te verbinden tot een spannende actieve leerervaring. We werken met ervaren topacteurs. Het online lab duurt 1-3 uur en heeft maximaal 3 actieve deelnemers.

Bij de ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) werkte Job ook met het Online Lab Lastige gesprekken. Dit leverde veel eyeopeners op voor ons als inspecteurs waar we het nog steeds over hebben! Het leuke is dat de inzichten die eruit voortkwamen nog steeds springlevend zijn. Het Online Lab met de acteur heeft ons geholpen de inzichten met precisie te vertalen naar onze situatie en ons op weg geholpen naar duurzame verandering.

Contact opnemen

Wil je meer weten over: Online coaching lastige gesprekken; simulaties met topacteur? Neem dan contact met me op.

Meer Coaching

Coaching